Assortiment

Gezond en positief werkklimaat

Rofresco biedt een combinatie van producten en dienstverlening die bijdragen aan een gezond en positief werkklimaat.

Denkend aan fruit hoeven we niet veel uit te leggen. Ook interieurbeplanting zorgt voor een gezond werkklimaat en stimuleert de werksfeer op een positieve manier. Diverse onderzoeken van TNO bekrachtigen dit. Maar wat dacht u van verstrekking van gezonde voeding en als blijk van waardering een bosje bloemen bij jubilea of andere aangelegenheden? Bent u zich verder bewust van de reinheid van uw koffievoorziening? Lekkere koffie komt uit een schone automaat!

 

De kracht van de combinatie

Door de producten en diensten te combineren, zijn er oplossing mogelijk om op een restauratieve sfeer te cateren vanuit de automaat. Of de complete locatie om te toveren in een lunch- / loungezetting. Op deze manier is een prettige ambiance te creëren om gasten te ontvangen, kleine meetings te houden, een flexlocatie voor de buitendienst te bieden of natuurlijk gewoon om te lunchen. Hiermee is er een tussenvariant geboden tussen een toch wel redelijk kostbaar bedrijfsrestaurant en een statische kantine,  die vervolgens ook nog eens bijdraagt aan de gezondheid van uw personeel!

Lunch ruimte totaaloverzicht van de diensten van Rofresco

Wij kunnen adviseren en begeleiden in de ontwikkeling en de opbouw van een restauratieve cateringruimte met automaten. Verder kunnen wij het volledige plaatje aanleveren en zijn wij sterk in het operationeel houden van het geheel.

  

Verzorging koffieautomaten

Wij kunnen geheel of gedeeltelijk de verzorging uit handen nemen. Wij maken koffieautomaten schoon en vullen de automaten bij met de benodigde ingredienten. Daarbij kunnen wij ook de voorraad beheren en indien nodig en bestelling plaatsen bij de koffieleverancier.

 Rofresco verzorging koffieautomaten bij bedrijven    

 

Verzorging overige consumptieautomaten

Ook andere warme drankenautomaten zoals bijvoorbeeld een Cup-a-Soup automaat kunnen wij voor u onderhouden. Daarnaast verzorgen wij ook blikjesautomaten en overige gekoelde drankenautomaten, snackautomaten als spiraalautomaten en versautomaten danwel trommelautomaten. Alle machines kunnen wij periodiek schoonmaken en vullen met ingredienten en/of verse producten.

Rofresco verzorging consumptieautomaten

 

Fruit op het werk 

Wij leveren verse producten voor uw trommelautomaat. Er kan gekozen worden om fruit in het assortiment van de versatomaat op te nemen, maar u kan ook voor kiezen om gratis fruit aan te bieden aan uw medewerkers en/of gasten.

Rofresco aanbieden van werkfruit geeft waardering en geeft het goede voorbeeld.

 

Interieurbeplanting

Interieurbeplanting op kantoor zorgt voor een representatieve uitstraling en inspirerende werkplekken. Met een onderhoudsadbonnement komen wij periodiek de planten water geven en verzorgen.

 Rofresco interieur beplanting als afscheiding Rofresco interieurbeplanting verbeterd de werksfeer en maakt inspirerende plekken.

 

Bloemen

Een bloemstuk of kleurrijk boeket in de werk- of ontspanningsruimte geeft een sfeervolle ambiance. Het geeft een "Warm Welkom" en geeft aan dat de bezoeker belangrijk wordt gevonden.

Het bijzondere verder van bloemen en planten is dat bij elke gelegenheid dit een geschikt geschenk is om te geven. Via ons gratis bloemen bestelsysteem kunt u via internet boeketten, bloemstukken en plantarrangementen bestellen.

 Rofresco bloemstuk op tafel in ontvangstruimte geeft sfeervolle ambiance.

 

Kerst decoratie

Tot slot kunnen wij uw bedrijf voorzien van kerstdecoratie. Naast kerstbomen kunnen wij uw ruimtes ook decoreren met bijvoorbeeld guirlandes of kerstkransen.

 

Klik hier voor een printvriendelijke samenvatting van onze diensten !

0100 Foto Startpagina - Pauline istock.jpg

Contact

Voor een vrijblijvend advies of afspraak e-mail info@rofresco.nl of bel 0577 - 840 451